Roben en tres habitatges i intenten en un quart, al Barri Burés de Castellbell i el Vilar .


Text : Laura Novo

 

Els Mossos d’Esquadra estan investigant a hores d´ara, uns robatoris en tres habitatges i un intent en un altre, al barri Burés (Castellbell i el Vilar) on s’haurien produït ahir, dilluns 23 de Maig, entre les 5 i les 7 de la tarda.

En els robatoris dels tres habitatges, els lladres van accedir primer forçant els accessos, amb el mètode de palanca; un cop a l’interior dels tres habitatges, els lladres es van endur en un d’ells, algunes pertinences com: un televisor, un vídeo, joies i un pot amb 500€ en efectiu. En els altres dos, com que no s´han denunciat els fets, els mossos desconeixen quins són els objectes sostrets .

Els lladres haurien intentat fer el mateix en un quart habitatge, però no van tenir èxit. Els mossos diuen que aquests fets són robatoris amb força i un de temptativa, tanmateix investiguen els quatre fets per poder detenir els pressumptes autors.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.