Roben en tres habitatges i intenten en un quart, al Barri Burés de Castellbell i el Vilar .

Text : Laura Novo

 

Els Mossos d’Esquadra estan investigant a hores d´ara, uns robatoris en tres habitatges i un intent en un altre, al barri Burés (Castellbell i el Vilar) on s’haurien produït ahir, dilluns 23 de Maig, entre les 5 i les 7 de la tarda.

En els robatoris dels tres habitatges, els lladres van accedir primer forçant els accessos, amb el mètode de palanca; un cop a l’interior dels tres habitatges, els lladres es van endur en un d’ells, algunes pertinences com: un televisor, un vídeo, joies i un pot amb 500€ en efectiu. En els altres dos, com que no s´han denunciat els fets, els mossos desconeixen quins són els objectes sostrets .

Els lladres haurien intentat fer el mateix en un quart habitatge, però no van tenir èxit. Els mossos diuen que aquests fets són robatoris amb força i un de temptativa, tanmateix investiguen els quatre fets per poder detenir els pressumptes autors.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada