Els lladres dels 4 habitatges del Burés van fugir en un dels trens dels FGC


Text : Laura Novo

 

Segons ha pogut saber Castellvilarenc.info, els lladres que van entrar el dilluns 23 de maig a la tarda a robar en tres habitatges iBurés ho van intentar en un quart d’un mateix bloc de pisos, van fugir amb el material robat, a peu, fins a la estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya(FGC) on tot seguit van pujar el tren.

 

Es tractaria doncs d’uns lladres no professionals, doncs els fets es van produir d’una manera tant surrealista com insòlita .

 

Pel que sembla, els lladres eren joves, van accedir al bloc d’un pis situat a pocs metres del centre Cívic Joan Masats. Un cop dins, van tocar els timbres i en no respondre, van entrar a tres habitatges, on es van endur :

  • Tres Televisors
  • Joies de poc valor
  • 500 euros que hi havien dins d’un pot
  • Un aparell per mesurar la insulina que feia servir una de les víctimes diàriament.

Es desconeix el material robat en els altres dos domicilis, ja que en una d’elles, els inquilins són de viatge de tercera edat a Lloret de Mar, per aixó no va ser denunciats els fets.

 

En el quart habitatge, els lladres no van tenir èxit ja que en tocar el timbre, van obrir la port , els lladres van preguntar per un tal «Omar», com que la resposta va ser negativa, els delinqüents van marxar.

 

Amb el material robat, el van col·locar a uns carretons, però abans van parar a una botiga on van comprar unes llaunes de begudes alcohòliques i van seguir el trajecte fins a la estació davant de testimonis que hi havia a la plaça Lluís Companys, alguns els van oferir ajuda pensant que els joves necessitaven ajuda , i d’allà cap a la estació on van fugir en tren també davant dels testimonis de les càmeres de seguretat tant de l’estació com de dins del comboi, amb la qual cosa ja estarien identificats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.