Aquest Divendres s’enceta a Monistrol de Montserrat el Cinefosc 2016.


Text : Laura novo

Cinefosc 2016CINEFOSC és un festival de curtmetratges de temàtica i gèneres foscos com són els thrillers, negre, cinema de ficció o fantasia, en imatge real i animació. Està agermanat amb el festival Tournez Jeunesse de Monistrol-sur-Loire (França)

En aquesta 2a edició han participat 200 curtmetratges, procedents de tot el món: França, Canadà, Dinamarca. Regne Unit, Sèrbia, Brasil. Del 27 al 29 de maig es farà una exhibició d’una selecció dels millors curtmetratges presentats a concurs d’entre els quals el jurat decidirà els guanyadors.

L’objectiu del festival és donar a conèixer el cinema alternatiu de temàtica i gènere fosc i els nous talents, és per això que enguany, l’any passat, es va crear un premi especial per a directors menors de 25 anys amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels joves realitzadors.

Cinefosc està organitzat per un equip creat per la societat cultural Art i Esplai i un grup de persones vinculades al cinema encapçalades pel director de ‘Ocho’ i ‘El árbol sin sombra’, Xavier Miralles, i altres monistrolencs i entitats del poble, culturalment actius com el Taller de Teatre.

 

Cinefosc 2016 programa

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s