Aquest Divendres s’enceta a Monistrol de Montserrat el Cinefosc 2016.


Text : Laura novo

Cinefosc 2016CINEFOSC és un festival de curtmetratges de temàtica i gèneres foscos com són els thrillers, negre, cinema de ficció o fantasia, en imatge real i animació. Està agermanat amb el festival Tournez Jeunesse de Monistrol-sur-Loire (França)

En aquesta 2a edició han participat 200 curtmetratges, procedents de tot el món: França, Canadà, Dinamarca. Regne Unit, Sèrbia, Brasil. Del 27 al 29 de maig es farà una exhibició d’una selecció dels millors curtmetratges presentats a concurs d’entre els quals el jurat decidirà els guanyadors.

L’objectiu del festival és donar a conèixer el cinema alternatiu de temàtica i gènere fosc i els nous talents, és per això que enguany, l’any passat, es va crear un premi especial per a directors menors de 25 anys amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels joves realitzadors.

Cinefosc està organitzat per un equip creat per la societat cultural Art i Esplai i un grup de persones vinculades al cinema encapçalades pel director de ‘Ocho’ i ‘El árbol sin sombra’, Xavier Miralles, i altres monistrolencs i entitats del poble, culturalment actius com el Taller de Teatre.

 

Cinefosc 2016 programa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.