Aquest Divendres s’enceta a Monistrol de Montserrat el Cinefosc 2016.

Text : Laura novo

Cinefosc 2016CINEFOSC és un festival de curtmetratges de temàtica i gèneres foscos com són els thrillers, negre, cinema de ficció o fantasia, en imatge real i animació. Està agermanat amb el festival Tournez Jeunesse de Monistrol-sur-Loire (França)

En aquesta 2a edició han participat 200 curtmetratges, procedents de tot el món: França, Canadà, Dinamarca. Regne Unit, Sèrbia, Brasil. Del 27 al 29 de maig es farà una exhibició d’una selecció dels millors curtmetratges presentats a concurs d’entre els quals el jurat decidirà els guanyadors.

L’objectiu del festival és donar a conèixer el cinema alternatiu de temàtica i gènere fosc i els nous talents, és per això que enguany, l’any passat, es va crear un premi especial per a directors menors de 25 anys amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels joves realitzadors.

Cinefosc està organitzat per un equip creat per la societat cultural Art i Esplai i un grup de persones vinculades al cinema encapçalades pel director de ‘Ocho’ i ‘El árbol sin sombra’, Xavier Miralles, i altres monistrolencs i entitats del poble, culturalment actius com el Taller de Teatre.

 

Cinefosc 2016 programa

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada