18 nous professionals es formaran com a especialistes a Althaia


TEXT : NP ALTHAIA

• La Fundació Althaia dóna la benvinguda a una nova promoció de professionals en formació en un acte en què també acomiada els residents que han finalitzat la seva estada

La Fundació Althaia ha donat la benvinguda a una nova promoció de professionals en formació de diferents especialitats integrada per 13 metges i 5 infermeres. Va ser en el decurs d’un acte que es va celebrar aquest dilluns i que va servir també per acomiadar els 12 metges i 5 infermeres que han finalitzat la seva formació especialitzada a la institució.acte_residents

En l’acte, que va ser entranyable i amb un punt d’emotivitat, es va agrair la dedicació i esforç dels especialistes sortints i es va esperonar els nous a aprofitar al màxim la seva estada.

La ponència central va anar a càrrec del Dr. Joan Bosch, director de recerca de la facultat de Medicina de la UIC que, sota el títol “Medicina translacional i humanisme”, va parlar sobretot de la relació entre noves tecnologies i humanisme.

En la seva intervenció, el director general de la Fundació Althaia, Manel Jovells, va assegurar que la docència i la formació són una línia estratègica de la institució i que actes com aquest posen en valor aquesta aposta. Va aprofitar per anunciar que l’oferta per a l’any vinent s’incrementarà amb una plaça de psicòleg clínic.

Paral•lelament, van intervenir el Dr. Ramon Santisteve, Cap d’estudis de Formació Sanitària Especialitzada, i el Dr. Jesús Montesinos, Cap de la Unitat de Recerca i Innovació. Els residents també van tenir un paper destacat en la celebració ja que van poder compartir amb l’auditori l’experiència, tant personal com professional, adquirida durant els seus anys de formació especialitzada a Althaia. Van posar de manifest el treball i l’esforç dedicat durant tot aquest temps i, al mateix temps, l’aprenentatge adquirit i la bona acollida rebuda per part de tots els professionals de la institució.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.