El Mas del Puig acull aquest dissabte un taller per nens i nenes que crearan el seu propi conte

Text : NP Mas del Puig

El Mas del Puig de Castellbell i el Vilar acollirà, aquest dissabte 4 de juny, un taller enfocat a nens i nenes de 5 a 12 anys que els ensenyarà a crear el seu propi conte i a enquadernar-lo de manera artesanal.

El taller, que anirà a càrrec de la il·lustradora Mariona Tolosa i de l’artista visual Lluís Torroja, començarà a les quatre de la tarda i s’allargarà fins a dos quarts de vuit del vespre i té un preu de 30 euros per persona, que inclou el material que utilitzarà la canalla per elaborar la seva producció.

Les places per assistir a l’activitat són limitades i cal reservar-les enviant un correu a cursos@masdelpuig.com.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada