Mor al 63 anys en um accident de trànsit Jaume Masats, fill d’en Joan Masats.

Text : Pere Sánchez

 

Aquesta tarda s’ha conegut la mort en un accident de trànsit d’ en Jaume Masats, Ex regidor per ERC, a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i fill de l’Historiador local de Castellbell i el Vilar, en Joan Masats .

L’accident s’hauria produït a les 14:24 d’ aquest divendres 3 de Juny, per causes que es desconeixen, hi ha Jaume Massatshagut un xoc frontal entre furgoneta i un camió, a la C-34, a la Tallada de l’Empordà (El Baix Empordà), el finat conduïa una furgoneta i el conductor del Camió ha resultat ferit crític, i ha estat evacuat amb helicòpter del SEM a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Des del nostre diari, volem donar el condol a la família Masats-Surinyach

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada