Can Soler de Sant Vicenç de Castellet s’omple per acomiadar a Jaume Masats i Surinyach

Text: Laura Novo

Fotos: Pere Sánchez

A les 6 de la tarda, d’aquest diumenge 5 de Juny, a la sala Polivalent de Can soler (Sant Vicenç de Castellet) s’ha celebrat la cerimònia laica de comiat d’en Jaume Masats i Surinyach, que morí divendres en un tràgic accident .

El recinte s’ ha omplert de gent, tant de Sant Vicenç de Castellet com de Castellbell i el Vilar, la cerimònia l’ha presentat el Castellvilarenc Ramon Rubira, amic de la família, que en el decurs de l’acte, han anat desfilant Comiat Jaume Masatsper fer els seus discursos de comiat, El Breny (diari local de Sant Vicenç) en el qual el finat n’era el vicepresident, també la Diputada al parlament de Catalunya Adriana Delgado (en nom d’ERC), la seva germana Maria Masats i el Jordi Masats (fill del traspassat)

La coral Sanvicentina «Al Vent«, dirigit per Pere Diez, han interpretat «T’he mirat«, «Som i Serem» composades pel desaparegut mestre Francesc Vila .

L’acte ha finalitzat amb un homenatge al Jaume en forma de diapositives on hi ha hagut un moment molt emotiu, tant la família com en els assistents, en veure fotografies que han fet recordar uns moments per recordar a en Jaume, un home no només ha estat al front de la política local si no també igual que el seu pare, en el teixit associatiu santvicentí. Per acabar, s’ha cantat el cant dels segadors.

«Tots hi serem formant una rodona immensa
Amb tot el bagatge i les noses al mig,
Fent una dansa amb la mesura exacta
Del seny immòbil, l’amor etern i la llibertat.
Tots hi serem, tots hi serem,
Amb l’amor etern i la llibertat.« (Tots hi serem)

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada