Aquest diumenge XVII Concentració de motos antigues(ruta dels portals)


Text: Laura Novo

Trobada de Motos antigues ruta dels Portals
Foto :Amics de les motos de Monistrol

La Trobada de Motos Antigues que se celebra aquest diumenge 19 de juny (Ruta dels Portals està organitzada pels Amics de les Motos Antigues de Monistrol de Montserrat en col·laboració amb l’Ajuntament de la vila). Es tracta ja d’una clàssica cita dins del calendari de concentracions.

Recorregut de la trobada: Se surt de Monistrol de Montserrat en direcció a Montserrat on es para per esmorzar. Després es baixa novament cap a Monistrol i es puja a Collbató, on es fa la segona aturada de la ruta. Després de passar pel Bruc i Marganell, els participants s’aturen a Castellbell i el Vilar( davant les piscines municipals) per tornar a Monistrol i posar el punt final a la trobada a la Plaça de la Font Gran.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s