Aquest diumenge XVII Concentració de motos antigues(ruta dels portals)


Text: Laura Novo

Trobada de Motos antigues ruta dels Portals
Foto :Amics de les motos de Monistrol

La Trobada de Motos Antigues que se celebra aquest diumenge 19 de juny (Ruta dels Portals està organitzada pels Amics de les Motos Antigues de Monistrol de Montserrat en col·laboració amb l’Ajuntament de la vila). Es tracta ja d’una clàssica cita dins del calendari de concentracions.

Recorregut de la trobada: Se surt de Monistrol de Montserrat en direcció a Montserrat on es para per esmorzar. Després es baixa novament cap a Monistrol i es puja a Collbató, on es fa la segona aturada de la ruta. Després de passar pel Bruc i Marganell, els participants s’aturen a Castellbell i el Vilar( davant les piscines municipals) per tornar a Monistrol i posar el punt final a la trobada a la Plaça de la Font Gran.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.