Èxit a la 21ena trobada de gegants de Castellbell i el Vilar


Text: Pere Sánchez

Fotos : Laura Novo

Trobada de gegants Castellbell 2016Aquest dissabte 18 de juny a la tarda, es va celebrar pel carrers del Borràs (Castellbell i el Vilar ), la 2na Trobada de gegants, amb la participació de sis colles, quatre d’elles del nostre entorn (Pont de Vilomara, Rellinars , Monistrol de Montserrat (Viserta) i lanfitriona Castellbell i el Vilar), les dues restants de l’àrea metropolitana de Barcelona (Mollet del Vallés i Cornellà) .

A les 18 hores, es va fer la plantada, davant de Catalunya Caixa; els primers geganters en arribar van ser els de Rellinars, tot seguit la resta de colles. A 2/4 de 7 es va donar el tret de sortida de la cercavila fins a l‘Ajuntament, allà es va fer el bateig de dos gegantons ( La gegantona Anna de la colla gengTrobada de gegants Castellbell 2016_1antera i grallera i un gegantó dun porticular), davant de les persones congregades davant de lAjuntament. Com a testimonis de l’acte hi eren presents: l‘alcaldessa Montserrat Badia i el Regidors Ferran Valdes, Neus Palacios i Jordi Calsina; els padrins dels dos gegantons van ser els geganters de Rellinars.

Tot seguit, es va fer la ballada individual de cada colla participant i després la ballada final de totes les colles. Es va proseguir la cercavila fins arribar a la esplanada del poliesportiu on es va fer una segona ballada final i el sopar de germanor, posant punt i final a la trobada d’enguany. Trobada de gegants Castellbell 2016_2

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s