Althaia celebra les V Jornades amb èxit de participació i qualitat dels treballs presentats

Text i Fotos : Altthaia

  • Gairebé 600 professionals de la institució van compartir coneixements, experiències i projectes de futur
  • Es van presentar 47 treballs entre comunicacions orals i vídeos, i 29 treballs en format pòster

Jornades Althaia Juny 2016Els professionals de la Fundació Althaia es van trobar dijous per compartir coneixements, experiències i projectes de futur. Va ser en el marc de les V Jornades d’Althaia, que es van celebrar a Món Sant Benet i que van ser un èxit tant pel que fa a la participació com a la qualitat dels treballs presentats. Les jornades van ser un fòrum obert, plural i multidisciplinar, en què hi van participar gairebé 600 persones dels diferents serveis d’Althaia, tant assistencials com no assistencials. També hi va ser present un representant de l’Hospital Saint Jean de Dieu de Thiès, al Senegal, centre amb el qual està agermanat la Fundació Althaia.

 

Les jornades es van iniciar amb l’acte inaugural, a càrrec del president del comitè organitzador, el Dr. Òscar Bernadich; el director general de la Fundació Althaia, Manel, Jovells; la regidora de Salut de l’Ajuntament de Manresa i membre del Patronat de la Fundació Althaia, Mercè Rosich, i la gerent del CatSalut a la Catalunya Central, Marta Chandre.

 

En el decurs de la jornada es van presentar 47 treballs entre comunicacions orals i vídeos, a través de les quals els mateixos professionals van donar a conèixer iniciatives, projectes o serveis que es desenvolupen a la institució i, alhora, afavorir un millor coneixement entre els departaments i serveis de l’organització. També hi va haver exposats 29 treballs en format pòster.

 

Les Jornades, que se celebren cada dos anys, es van iniciar el 2006. Per tant, enguany han complert el 10è aniversari.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada