Controlat el incendi forestal que des de les set de la tarda ha cremat 4 hectàrees a Marganell


Text  : Bombers Gencat

Fotos : Protecció Civil de Castellbell i el Vilar

 

Foc El Casot Marganell 22 de Juny 2016_1Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 19.06 hores en un incendi de vegetació forestal al terme municipal de Marganell, que hauria afectat ja 4 hectàrees de vegetació. El primer avís rebut informava d’un incendi en superfície forestal als afores de la urbanització “El Casot”. El front de foc ha pujat muntanya amunt, allunyant-se cada cop més de la trama urbana. Un cop dalt de la carena, el foc ha començat a obrir-se a banda i banda, cremant a mitjana intensitat.

Hi han treballat a la zona: 18 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris. També hi treballen 1 vehicle de l’ADF de Castellbell i el Vilar, 2 de l’ADF de Monistrol de Montserrat, 2 de l’ADF Pla de Bages, 1 camió de l’ADF Bages Oriental i unitats de les ADF del Bruc, Castellolí i Sant Martí de Tous.El foc ha quedat finalment controlat a les 21 hores.

No ha calgut evacuar ni ordenar cap confinament de població.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s