Controlat el incendi forestal que des de les set de la tarda ha cremat 4 hectàrees a Marganell

Text  : Bombers Gencat

Fotos : Protecció Civil de Castellbell i el Vilar

 

Foc El Casot Marganell 22 de Juny 2016_1Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 19.06 hores en un incendi de vegetació forestal al terme municipal de Marganell, que hauria afectat ja 4 hectàrees de vegetació. El primer avís rebut informava d’un incendi en superfície forestal als afores de la urbanització “El Casot”. El front de foc ha pujat muntanya amunt, allunyant-se cada cop més de la trama urbana. Un cop dalt de la carena, el foc ha començat a obrir-se a banda i banda, cremant a mitjana intensitat.

Hi han treballat a la zona: 18 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris. També hi treballen 1 vehicle de l’ADF de Castellbell i el Vilar, 2 de l’ADF de Monistrol de Montserrat, 2 de l’ADF Pla de Bages, 1 camió de l’ADF Bages Oriental i unitats de les ADF del Bruc, Castellolí i Sant Martí de Tous.El foc ha quedat finalment controlat a les 21 hores.

No ha calgut evacuar ni ordenar cap confinament de població.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada