Editorial: Igualtat de condicions


Text: Pere Sánchez

Una vegada hi havia un agricultor que va contractar a dos proveïdors per tal de poder promoure les seves terres a altres dels seus territoris: el primer el donava a conèixer a altres promotors per tal de que poguessin fer aquesta mateixa tasca (fer el boca a boca). I el segon ho feia pel seu propi mitjà, vetllant pels seus propis interessos.

Un bon dia, l’agricultor va trucar a un dels dos principals proveïdors, per tal que promogués una nova collita que havia fet i que faria les delícies a molta gent; molts van creure com a «proveïdor oficial de la terra», molts no li van donar importància, però es van fregar les mans.

La igualtat de condicions és primordial si es vol promoure alguna cosa, encara que hi hagi competència o no, de tal manera que la informació que es rebi en condicions per igual (no importa si n’és de petit o de gran) arribi a tothom, per tal que ningú se senti desafavorit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.