Les obres de l´estació de Renfe/Adif de Castellbell i el Vilar avancen a bon ritme


Text : Laura Novo

Fotos : Pere Sánchez

Obres Estacio Rodalies CastellbellTal com us vam informar en aquest diari a principis de maig, en la qual fèiem esment d’unes obres de millora que s’estan fent a l’estació de la Renfe/Adif a Castellbell i el Vilar, van molt avançades, dos mesos després del seu inici.

L’andana que ja està totalment acabada és la que per on els combois, en direcció Manresa/Lleida s’aturen, mentre que els actuals treballs es fan a l’esquerre, d’on paren els que van cap a Barcelona/Sant Vicenç de Calders, també a una part de l’estació.Obres Estacio Rodalies Castellbell-1
Tot i que no està confirmat, però veient les imatges de la fotografia, fa suposar que els trens, en direcció cap a la capital catalana, entrarien per la via principal, actualment abandonada.

També s’ha retirat les teules d’Uralita que romania fins fa unes setmanes a l’estació, ja que el material actualment és prohibit per cancerígen, de moment romanen dempeus l’estructura metàl·lica de la coberta de l’estació.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s