Les obres de l´estació de Renfe/Adif de Castellbell i el Vilar avancen a bon ritme

Text : Laura Novo

Fotos : Pere Sánchez

Obres Estacio Rodalies CastellbellTal com us vam informar en aquest diari a principis de maig, en la qual fèiem esment d’unes obres de millora que s’estan fent a l’estació de la Renfe/Adif a Castellbell i el Vilar, van molt avançades, dos mesos després del seu inici.

L’andana que ja està totalment acabada és la que per on els combois, en direcció Manresa/Lleida s’aturen, mentre que els actuals treballs es fan a l’esquerre, d’on paren els que van cap a Barcelona/Sant Vicenç de Calders, també a una part de l’estació.Obres Estacio Rodalies Castellbell-1
Tot i que no està confirmat, però veient les imatges de la fotografia, fa suposar que els trens, en direcció cap a la capital catalana, entrarien per la via principal, actualment abandonada.

També s’ha retirat les teules d’Uralita que romania fins fa unes setmanes a l’estació, ja que el material actualment és prohibit per cancerígen, de moment romanen dempeus l’estructura metàl·lica de la coberta de l’estació.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada