Els Mossos d’Esquadra denuncien 21 conductors per excés de velocitat i 6 per consum d’alcohol o drogues al Bages


Text : NP :Mossos

 

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra del sector de trànsit de Manresa (Bages) van realitzar el dia 3 de juliol un control de velocitat i drogo-alcoholèmia a Manresa.El control de velocitat estava ubicat a la carretera C-55, al punt quilomètric 29,8.

Més endavant, al punt quilomètric 0,2 de la carretera C-16c, hi havia el control de drogo-alcoholèmia i el lloc en el qual s’aturaven els vehicles que circulaven amb excés de velocitat, per notificar la denúncia al conductor.El dispositiu es va realitzar entre les 6:30h i les 8:30h del matí. Durant aquestes dues hores els mossos van controlar un total de 410 vehicles, dels quals 21 van ser denunciats per excés de velocitat.

Paral·lelament els agents van fer 16 proves d’alcoholèmia, de les quals 5 van resultar positives. Tres conductors van ser denunciats per via administrativa i dos van ser denunciats penalment per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i per circular amb excés de velocitat.

Els mossos també van denunciar administrativament un conductor que va donar positiu per consum de drogues.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s