El bisbat de Vic nomena nou rector de les parròquies de Castellbell i el Vilar i de Rellinars

NP :Bisbat de Vic

El Bisbat de Vic, ha nomenat com a nou rector de les parròquies de: Santa Maria del Vilar, sant Vicenç (ermita) i Sant Cristòfol a Castellbell i el Vilar. També ho serà de la de Rellinars Mn. Jean Bernard Kankolongo Luboya, que substituirà a l’actual mossèn Xavier Borrull, que oficia les misses des del juny de 2015 .

El nou rector Mn. Jean Bernard Kankolongo Luboya, ha estat rector aquest últim any a les parròquies de Sant Miquel dels Sants, de Balenyà i Sant Jaume de Viladrover, i vicari de les parròquies de Sant Martí del Brull i Santa Maria de Seva.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada