L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar avança els tràmits per poder tancar la pista poliesportiva


Text : NP AJ CIV

  • El consistori ha obtingut una subvenció de la Diputació de Barcelona per poder redactar l’avantprojecte i sotmetrà a votació popular l’actuació final prevista per al 2018

 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar avança els tràmits per poder fer possible el tancament de la pista poliesportiva municipal. La Diputació de Barcelona ha concretat una subvenció de 7.986 euros que permetrà la redacció de l’avantprojecte de l’obra. En l’actualitat, tot i que la instal·lació queda coberta, quan plou entre aigua pels laterals i s’han de suspendre els partits. El consistori preveu poder executar les obres en un termini màxim de dos anys.

 

Participació ciutadana

L’Ajuntament vol aconseguir la implicació de la ciutadania per escollir el model de tancament per a la pista. L’avantprojecte redactarà dues opcions de tancament perquè la ciutadania triï la opció que prefereixi. En paral·lel, l’Ajuntament actuarà per millorar una de les dues pistes de tennis que hi ha ubicades al costat de la pista poliesportiva. La segona pista es vol transformar en una pista de pàdel.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.