L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar avança els tràmits per poder tancar la pista poliesportiva


Text : NP AJ CIV

  • El consistori ha obtingut una subvenció de la Diputació de Barcelona per poder redactar l’avantprojecte i sotmetrà a votació popular l’actuació final prevista per al 2018

 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar avança els tràmits per poder fer possible el tancament de la pista poliesportiva municipal. La Diputació de Barcelona ha concretat una subvenció de 7.986 euros que permetrà la redacció de l’avantprojecte de l’obra. En l’actualitat, tot i que la instal·lació queda coberta, quan plou entre aigua pels laterals i s’han de suspendre els partits. El consistori preveu poder executar les obres en un termini màxim de dos anys.

 

Participació ciutadana

L’Ajuntament vol aconseguir la implicació de la ciutadania per escollir el model de tancament per a la pista. L’avantprojecte redactarà dues opcions de tancament perquè la ciutadania triï la opció que prefereixi. En paral·lel, l’Ajuntament actuarà per millorar una de les dues pistes de tennis que hi ha ubicades al costat de la pista poliesportiva. La segona pista es vol transformar en una pista de pàdel.

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s