Aquest cap de setmana, presentació del llibre «El pols de la vida» del Santcristòfolenc Pere Calsina i Rué.


Text : Pere Sánchez

 

Cartell Pere CalsinaAquest diumenge i dins dels actes de la festa major de Sant Cristòfol (Castellbell i el Vilar), es presentarà el llibre «El pols de la vida» escrit pel sancristofolenc Pere Calsina i Rué. L’acte tindrà lloc a la sala a les 14 hores .

El llibre és una història d’amor, narrada en 5 escenes, fa de nexe d’unió, o potser de contrapès, deu relats basats en fets reals. Els uns, distorsionats i construïts en l’imaginari de l’autor, els altres, farcits de detalls de ficció. Tots però, amb la presència contínua de l’amor, el dolor i la mort.

L’autor

En Pere Calsina, de 65 anys, casat i amb 3 fills, va néixer circunstancialment a Terrassa, però és de Cal Xic del Prat de St. Cristòfol, on va viure tota la seva infantesa i bona part de la joventut. Va estudiar el batxillerat elemental a la parròquia de Castellbell amb mossèn Joan Farras.
Durant la seva vida laboral s’ha dedicat al sector de la publicitat i mitjans d comunicació. Ara està jubilat i ha reprès la seva afició a escriure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.