El cineasta monistrolenc Xavier Miralles, presenta a Barcelona el seu nou projecte cinematogràfic «EL Alfilador»

Text : Laura Novo

Fotos : Pere Sánchez

 

Presentació Alfilador-2Aquest dissabte 9 de Juliol es va celebrar al Bar Mau Mau de Barcelona, la presentació del nou projecte cinematogràfic de la productora «Totem producciones» en la que integren els monistrolencs Xavier Miralles i Beatriz Montalbán.

Es tractava de la presentació del Teaser/tràiler del nou projecte cinematogràfic «El Alfilador», del jove monistrolenc, que ara es troba en fase de post-producció i sense data per a la seva estrena, en un ambient molt festiu on els assistents van veure un petit fragment .

A la festa van assistir aquest mitjà digital, amics dels director i Presentació Alfilador-1de la productora, així com els mecenes que han col·laborat en la producció a través de micromecenatge que ha fet possibe que el projecte tirés endavant 

També es va presentar la posada a la venda del DVD «Vínculos» , en la que hi ha els 4 curts que va dirigir el Xavier Miralles.

 

 

Presentació Alfilador

 

 

 

 

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada