Nit de Jazz a les vesprades d’estiu del Vilar amb Andrea Motis Quintet


Text i Fotos: Pere Sánchez

  • És la tercera edició, seguida que les germanes, Motis i Joan Chamorro, actuen a Castellbell i el Vilar.
  • La Monja Sor Lucia Caram, entre els assistents del públic al concert.

Germanes MotisA la hora anunciada del segon concert de les vesprades d’estiu al Vilar (Castellbell i el Vilar), començava a omplir de gent al «Mas del Puig» davant la muntanya de Montserrat com a testimoni.

Entre el públic hi havia la monja mediàtica «Sor Lucia Caram» que manté converses disteses entre les persones assistents; pocs minuts després en Ramon Puig va fer la seva intervenció agraint l’assistència del públic, també a l´Ajuntament del nostre municipi que enguany ho ha fet amb el recent acte de «El Liceu a la Fresca» , a més va assegurar que el dia 29, darrer concert de les vesprades d’enguany, actuaran «les Violines« un grup molt conegut, que farà una part de concert i un altre de ball.Sor Lucia Caram

Un cop feta aquesta petita introducció, es va donar pas a «Andrea Motis Quintet» que va amenitzar als assistents amb el seu repertori de Jazz, just quan s’anava a la meitat del concert, van començar a caure 4 gotes i es va ajornar durant uns minuts la vetllada i un cop havia deixat de ploure, es va repartir als assistents coca i mistela i es va seguir amb el concert fins que novament les gotes de pluja minses feien acte de presència i es donava per finalitzat el concert.

Els components del quintet estan encantadíssims amb el nostre poble i amb el seu entorn, sobretot amb les vistes amb Montserrat, un bon lloc per gaudir del Jazz, sobretot en una nit d’estiu.Germanes Motis_1

Cartell Banner FM 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.