Nit de Jazz a les vesprades d’estiu del Vilar amb Andrea Motis Quintet

Text i Fotos: Pere Sánchez

  • És la tercera edició, seguida que les germanes, Motis i Joan Chamorro, actuen a Castellbell i el Vilar.
  • La Monja Sor Lucia Caram, entre els assistents del públic al concert.

Germanes MotisA la hora anunciada del segon concert de les vesprades d’estiu al Vilar (Castellbell i el Vilar), començava a omplir de gent al «Mas del Puig» davant la muntanya de Montserrat com a testimoni.

Entre el públic hi havia la monja mediàtica «Sor Lucia Caram» que manté converses disteses entre les persones assistents; pocs minuts després en Ramon Puig va fer la seva intervenció agraint l’assistència del públic, també a l´Ajuntament del nostre municipi que enguany ho ha fet amb el recent acte de «El Liceu a la Fresca» , a més va assegurar que el dia 29, darrer concert de les vesprades d’enguany, actuaran «les Violines« un grup molt conegut, que farà una part de concert i un altre de ball.Sor Lucia Caram

Un cop feta aquesta petita introducció, es va donar pas a «Andrea Motis Quintet» que va amenitzar als assistents amb el seu repertori de Jazz, just quan s’anava a la meitat del concert, van començar a caure 4 gotes i es va ajornar durant uns minuts la vetllada i un cop havia deixat de ploure, es va repartir als assistents coca i mistela i es va seguir amb el concert fins que novament les gotes de pluja minses feien acte de presència i es donava per finalitzat el concert.

Els components del quintet estan encantadíssims amb el nostre poble i amb el seu entorn, sobretot amb les vistes amb Montserrat, un bon lloc per gaudir del Jazz, sobretot en una nit d’estiu.Germanes Motis_1

Cartell Banner FM 2016

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada