Unes duescentes persones participen al sopar d’inici de les festes del Burés 2016.


Text : Laura Novo

Fotos : Pere Sánchez

Festes del Burés 2016Aquest dissabte 23 al vespre i el diumenge 24 de Juliol al matí, s’ha celebrat al barri Burés la tradicional festa del barri que va començar amb un sopar de germanor a la plaça, on consistia en un ensortit d’embotits i que va aplegar unes duescentes persones, segons ens han fet saber l’organització.

Després de l’àpat i d’una bona conversa a taula, cap a dos quarts de dotze va començar el ball, amenitzat pel duet Axis que van interpretar cançons de tots els temps i gustos molt ballables, sota la mirada de la lluna en camí cap a quart menguant i, a més, la temperatura era bastant confortable. Després, el Dj Uri va punxar música moderna, que fins i tot la canalla va pujar a l’escenari per ballar.Festes del Burés 2016_1

La recta final de la festa, va ser diumenge als volts del migdia amb una festa dedicada als més petits. Aquesta jornada consistia en uns inflables i seguit d’escuma que va ser molt generós per refrescar-se, tot i que no feia la calorada d’aquests darrers dies

 

 

Festes del Burés 2016_2

 

Cartell Banner FM 2016

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s