La festa de Resistents,se celebrarà els dies 1 i 2 d’octubre amb novetats 

​Text i Foto d’arxiu  :Aj de Castellbell i el Vilar 

  • La tercera edició de Resistents arribarà amb canvis aquesta tardor a Castellbell i el Vilar. 

La festa se celebrarà el primer cap de setmana d’octubre, els dies 1 i 2, i enguany se centrarà en els fets de 1714, en què el municipi va ser una de les darreres places que va caure en la resistència catalana. L’organització de Resistents anirà alternant cada any el protagonisme dels fets que recrea el certamen, que són els que corresponen a la resistència de 1714 i a les revoltes del trienni liberal de 1822. Amb aquests canvis es pretén introduir novetats cada any i aconseguir una festa més concentrada en un espai físic i temporal concret.

Novetats de la 3a edició

Resistents 2016 recrearà els fets històrics de 1714 amb aires renovats al nucli del Burés. La festa potenciarà l’espai de mercat amb una oferta renovada i reforçada amb productes del territori i d’àrees properes. A més, s’introduiran noves recreacions històriques amb música, dansa i teatre, es potenciarà la presència dels Miquelets i també es renovarà l’espectacle de nit a la llera del riu. La festa mantindrà el seu caràcter popular i reforçarà la implicació de les entitats de Castellbell i el Vilar que s’impliquen a fons en aquesta iniciativa popular. La festa compta amb la pàgina web www.resistents.cat en què es pot consultar tota la informació del certamen

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada