Les violines omplen «El Mas del Puig» al darrer concert de les vesprades d’estiu al Vilar 2016


Text : Laura Novo

Fotos :Pere Sánchez

 

ViolinesAquest divendres 29 de juliol, s’ha celebrat al «Mas del Puig» al Vilar (Castellbell i el Vilar) el darrer concert de la 5ena edició de les vesprades d’estiu al Vilar, que ha anat a càrrec de «Les Violines», on ha omplert de gom a gom el pati de la masia.

Abans d’iniciar el concert i com sempre, en Ramon Puig, ha fet unes petites paraules d’agraïment als assistents. Seguidament, ha explicat que enguany hi ha hagut dues novetats respecte a altres anys: la del passat dia 1, amb la projecció en directe de l’òpera a la fresca, i la d’aquest mateix divendres, que habViolines_2itualment tancaven el certamen, el grup «D’aquí i d’allà» que ara s’han dissolt. «Per solucionar aquest buit, gràcies a antics components del grup, ens van suggerir el grup que hi actuava» .

Un cop acabat el discurs, ha començat el concert dividit en dues parts: la primera d’audició i la segona per ballar. El cinquet musical format per noies són: Simone Lambregts (violí), Núria Balcells (violí), Ishtar Olmo (violí), Clara Ribatallada (acordió diatònic) i Maribel Rivero (contrabaix)

A la primera part audible, el públic ha escoltat cançons de diferents estils, entre les quals una versió en violí de «Viva la vida» de Coldplay. A la segona part, música folk ballable que va fer suar a més d’un assistent.

Violines_1

Al descans, s’ha repartit coca i mistela als assistents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.