Mor la primera tinent d’alcalde de l´ajuntament de Monistrol de Montserrat Fanni Santcristòful als 55 anys.


Text i foto d’ arxiu  : Laura Novo

  • El consistori monistrolenc ha decretat 3 dies de dol oficial .
  • Aquest dissabte a les 5 de la tarda es farà una cerimònia de comiat al espai Joan Carles Amat

IMG_2663La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat, Fanni Santcristòful, ha mort aquest divendres. 5 d’agost a l’edat de 56 anys després de lluitar una llarga malaltia segons han informat el consistori monistrolenc.

 La finada, es va fer càrrec de la regidoria de Ensenyament i Turisme durant el seu primer mandat i en actual havia ocupat el de Turisme en aquests dos mandats consecutius, la regidora havia tingut  tasques de responsabilitat al equip de govern municipal.  Ja que va impulsar els projectes com la Festa dels Romeus i transformar la Fira de la Coca i el Mató potenciant l’eix gastronòmic de l’esdeveniment a través de la creació de propostes com el Restaurant de la Gastronomia del Montserrat.

L’Ajuntament de Monistrol de Montserrat ha decretat tres dies de dol oficial en senyal de condol per la mort de la regidora. La cerimònia de comiat tindrà lloc demà dissabte, a les 5 de la tarda, a l’espai Joan Carles Amat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.