Monistrol de Montserrat diu l’ultim adéu a Fani Santcristòful.


Text i fotos: Pere Sánchez

Comiat Fanni santcristoful_0

L’espai Joan Carles Amat s’ha començat a omplir uns minuts abans de les 5 de la tarda, per dir l’últim adéu a la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat Fani Santcristòful , que va morir aquest divendres 5 d’agost als 55 anys.

El fèretre, cobert amb l’estelada, ha estat custodiat pels agents de la Guàrdia Municipal de Monistrol (vestit amb uniforme de gala). Tot seguit, ha començat la cerimònia de comiat amb les paraules de record per part d’unes companyes d’ ensenyament, seguit de l’alcalde monistrolenc, Joan Miguel Rodriguez, que visiblement emocionat ha destacat que «La Fani ha estat una gran persona, sempre la veies pencant a tot arreu, una persona que t’aconsellava i una gran lluitadora«. Comiat Fanni santcristoful_1
En el llarg del discurs de comiat, també ha repassat la trajectòria a l’Ajuntament de la finada, en la que ha destacat el seus projectes en la organització de «La Festa dels Romeus (va ser dissenyadora de la mascara i a més va actuar) i donar un nou impuls a la Fira de la Coca i el Mató . Amb la frase «Et trobarem molt a faltar» ha acabat el seu discurs.

Seguidament, ha tocat el torn a la família, que han recordat els moments viscuts junts i la seva lluita contra la malaltia, a més han agraït l’assistència de tots, des de veïns de la vila monistrolenca, passant per alcaldes i regidors de municipis dels pobles del voltant .

En acabar l’acte, mentre el fèretre era portat de nou pels agents de la Guàrdia Municipal, els assistents han llançat sobre el taüt confeti (tal com volia la finada ) i els diables «Els Tronats» del qual la finada en formava part, li han fet un petit homenatge a fora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.