Detinguts dos nois per agredir un jove de nacionalitat colombiana a Sant Vicenç de Castellet mentre feien comentaris xenòfobs


Text : NP Mossos

· Els fets van tenir lloc durant la Festa Major de Sant Vicenç de Castellet quan un grup de persones va donar cops de puny i puntades de peu a un noi que li van provocar greus lesions a la cara i als ulls
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir, el 4 d’agost passat, dos homes de 21 i 26 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Castellgalí com a presumptes autors d’un delicte de lesions amb l’agreujant de racisme i desordres públics envers un noi de 19 anys, nacionalitat colombiana i veí de Manresa.

Els fets es remunten a la matinada del 9 de juliol quan un grup de joves va increpar i agredir la víctima quan es trobava amb la seva xicota celebrant la Festa Major de Sant Vicenç de Castellet. Les puntades de peu i els cops de puny que va rebre li van provocar lesions de gravetat a la cara i als ulls, motiu pel qual va haver de ser traslladat a un centre hospitalari.

Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació, i van tenir coneixement que els autors feien comentaris xenòfobs mentre cometien l’agressió. Gràcies a la col·laboració ciutadana els agents van identificar plenament els autors i els van detenir. A banda dels dos detinguts, també van denunciar penalment dues persones més que van participar en l’agressió.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s