Festa Major Castellbell i el Vilar ’16: Matinal infantil a les piscines municipals amb gegantons, Pregó infantil i inflables.


Text I fotos : Pere Sánchez

Gegantons

Aquest divendres 12 d’agost al matí, s´ha celebrat a l’Avinguda Catalunya, la trobada de gegantons, amb la participació de 3 colles, que han fet la cercavila fins a les piscines municipals, on hi ha hagut la ballada final.

Pregó Infantil

Prego Infantil 2016Seguint la tradició del pregó infantil en la que cada any va a càrrec d’un nen o nena del poble que hagui destacat en alguna activitat del poble, el pregoner d’enguany ha sigut: Oscar Masqué.

En la seva intervenció, ha explicat que li agrada fer excursions, jugar a futbol on va començar amb el CE Castellbell i des de fa un any «jugo en un club important del món, El FC Barcelona», en acabar ha desitjat als assistents «Una molt bona festa Major».

Seguidament, l’Alcaldessa, Montserrat Badia, acompanyat del regidor de Cultura, Ferran Valdés, li han fet entrega de dos obsequis de record, que a l’Oscar li ha fet molta il·lusió, que ja tenia ganes d’obrir un dels regals, com si s’hagués avançat la nit de reis.

Inflables a la Piscina per acabar la matinal.

Inflables Piscina 2016

Per acabar la jornada matinal d’aquest divendres 12 d’agost, hi ha hagut a la piscina fins a les 14 hores els inflables, que els menuts s’ho han passat molt bé i més que feia calor, amb una bona refrescada ha sigut suficient.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s