Festa Major de Castellbell i el Vilar’06: Estrenen el documental «Allà on ens porta el cremallera»


Text i Foto Presentació : Pere Sánchez

Documental Cremallera 2016

Aquest divendres 12 d’agost al vespre i davant de l’ Ajuntament de Castellbell i el Vilar, es va estrenar el documental «Allà on ens porta el cremallera» fet pels alumnes de 1er de Batxillerat de l’Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet, alguns dels quals són del poble.

Aquest documental s’inicia a l’estació del nord del nostre poble (origen de l’antic cremallera a Montserrat). No es tracta d’un filmet sobre la història d’aquest tren, es només una reflexió que fan dels alumnes sobre l’entorn de la muntanya explicades amb una poesia il·lustrant imatges de l’actual tren i del santuari .

Documntal  Cemallera2016_1
Fotograma del documental ( rodada abans de les obres actuals)

Abans de començar la projecció, hi va haver una petita presentació a càrrec dels alumnes castellvilarencs d’aquest institut santvicentí. Després del documental, es va donar pas a la projecció de la pel·lícula «Perdiendo el Norte»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.