Festa Major Castellbell i el Vilat’16: remullada al Carrer Borràs .

Text i fotos Mossaic : Pere Sánchez

Mosaic Correaigua 2016

Aquest diumenge 14 d’agost al matí s’ha fet al Carrer Joaquim Borràs (Castellbell i el Vilar) el tradicional Correaigua de la Festa Major del poble.

A primeres hores del matí, el carrer ha quedat tallat per tal d’instal·lar els inflables aquàtics al mig del carrer. Quan ja s’ha apropat la hora, els nens i nenes acompanyats d’adults, han començat a pujar sota el remull de les mànegues d’aigua dels voluntaris que, com sempre, no s’ha escapat ningú .

No ha faltat escuma i, per acabar, al carrer Camí del Puig, s’ha instal·lat un tobogan inflable d’aigua de 50 metres de llarg que s’està posant de moda aquest estiu en molts pobles i, com si fos un autèntic parc aquàtic, tothom ha baixat i s’ho han passat d’allò mes bé.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada