ERC Bages lamenta les al·legacions d’Autema a l’ampliació de les bonificacions de la C16


Text i Foto : ERC Bages

 

autopista_c16Des d’ERC Bages lamentem que les al·legacions d’Autema a la modificació del decret de bonificacions al tram bagenc de la C16 impedeixin que entri en vigor, com era previst, per molt esperades que fossin. El canvi feia possible l’extensió dels descomptes a tots els recorreguts, dins de la comarca, una reivindicació unànime del territori.

Els representants d’Esquerra seguiran treballant per aconseguir unes infraestructures decents i necessàries per a la bona mobilitat dins i cap a fora de la comarca i per al seu desenvolupament econòmic i social; una via ràpida gratuïta que ens connecti amb Barcelona i una C55 digna i segura. Mesures com les de les bonificacions del peatge de la C16, que només considerem un pedaç, han de servir per traspassar trànsit a l’autopista, que hauria d’alliberar-se.

ERC Bages demana al Govern de la Generalitat que la Comissió Jurídico-Assessora emeti el més aviat possible un informe resolutiu de les al·legacions per fixar, de nou, la data per a l’entrada en vigor de l’extensió de les bonificacions a la C16.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.