Netegen la Riera de la Bauma.

Text Laura Novo/ Fotos : Pere Sánchez

neteja-riera
 
Des de primers d’aquest mes, s’ha procedit a fer la neteja de la riera de Mara, a la seva desembocadura al Riu Llobregat, al Barri de la Bauma (Castellbell i el Vilar). L’operació que s’ha fet amb maquinària, ha deixat que tingui una gran amplada i així eviti que, en cas d’aiguats, no posi en perill a la població.
 
Aquesta operació es una de les demandes que van fer els veïns del Barri de la Bauma a l’ajuntament, junt amb la neteja de la llera del Riu Llobregat, ara fa gairebé un any, on sembla que ha donat els seus fruits..
neteja-riera_1

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada