Castellbell i el Vilar i Navarcles compten un any més amb cursos de teatre musical


Text : lleureDosmil

  • L’extraescolar de teatre musical està destinada a nens i nenes de 6 a 12 anys

bah-teatre

Music Stage és lleure, teatre, dansa i música. Una extraescolar amb 2 anys de recorregut que va néixer de la mà del jove grup Bah! Teatre i Lleure DosMil. Els joves navarclins van crear aquesta extraescolar per professionalitzar-se com estudiants de diferents disciplines artístiques. I de fet, l’any passat, va ser tot un èxit. El taller de teatre musical va aplegar més de 800 espectadors en 4 funcions. Aquest any tornen carregats d’energia, de la mà de Lleure DosMil. Una empresa bagenca dedicada al lleure. Entre els diferents projectes que coordina hi ha el Camp Rock Macedònia. Un projecte d’estiu on el grup Macedònia conviu amb els nens i nenes durant una setmana en una casa de colònies i l’ultim cap de setmana elaboren un concert en directe davant de les famílies.

L’extraescolar de teatre musical que ofereixen a Navarcles i Castellbell Lleure també és una barreja entre el lleure i l’art, on a final de curs, es celebra una representació davant dels pares, familiars i amics. Un projecte ple de valors, on la cooperació i creació d’un equip són peces claus perquè el projecte és desenvolupi amb èxit. Els monitors són joves i propers, que ajuden als nens a crear i desenvolupar les diferents sensibilitats artístiques. Les inscripcions es poden realitzar a www.lleuredosmil.com.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s