Els Mossos d’Esquadra i Policia Local de Manresa detenen un home per una temptativa de robatori amb intimidació


Els Mossos d’Esquadra conjuntament amb Policia Local de Manresa van detenir el passat 17 de setembre, un home de 35 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Manresa , com a presumpte autor d’un robatori amb intimidació.

Els fets van succeir el mateix 17 de setembre, cap a les 19 hores, quan es va alertar que s’havia produït un robatori amb intimidació per les immediacions del carrer Santa Llúcia de Manresa. Segons les informacions, un home havia amenaçat amb un ganivet a un ciutadà que passejava per la zona.

Els agents van contactar amb la víctima la qual els va explicar que el lladre l’havia amenaçat amb al ganivet i li havia exigit diners. Al negar-se, i en veure que hi havia més ciutadans per la zona, el lladre va marxar corrents del lloc.Immediatament els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van muntar un dispositiu que va permetre, poc després, detenir al lladre a la plaça de la Reforma de Manresa En l’escorcoll li van intervenir un ganivet de grans dimensions amagat dins dels pantalons.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.