FGC canvia l’uniforme dels seus vigilants de seguretat


Text i Fotos : Ferrocarrils de la Generalitat(FGC)

  • Els vigilants de les línies metropolitanes, la línia Lleida-la Pobla, l’explotació de Montserrat i les dependències operatives de Ferrocarrils de la Generalitat vestiran un uniforme únic
  • El nou equipament incorpora un innovador sistema de geolocalització per millorar la capacitat de reacció i la protecció dels vigilants

 

seguretat-fgcEls vigilants de seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) vesteixen des d’aquest dilluns un nou uniforme. Aquest canvi permet unificar i homogeneïtzar la vestimenta de tots els guàrdies que treballen a la xarxa de Ferrocarrils, independentment de l’empresa contractada, i modernitzar i millorar els teixits de les peces de roba, buscant la funcionalitat i l’adaptabilitat de les peces a les tasques diàries dels agents.

La nova vestimenta consta d’una gorra, una samarreta amb armilla reflectora integrada, pantaló multi butxaques, cinturó operatiu, botes tàctiques i una bossa tàctica lligada a la cama. El nou equipament incorpora un sistema de geolocalització que, mitjançant la determinació de la posició geogràfica d’un dispositiu mòbil, facilita la gestió operativa i la reacció en les tasques de seguretat, a més de millorar la protecció dels vigilants.
Un millor servei al client

El canvi en els uniformes implica a tots els vigilants de seguretat que realitzen servei a les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia, Lleida-la Pobla, a l’explotació de Montserrat i a les dependències operatives de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (oficines corporatives, Centre Operatiu de Rubí i els tallers de Martorell).

Aquest canvi forma part del conjunt d’accions del Nou Model de Seguretat aplicat a FGC des de l’any 2015, un model que vol millorar la capacitat de resposta dels vigilants, obtenir una major resolució d’incidències, reduir els actes incívics i assolir una millor atenció al client en incidències de seguretat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.