FGC canvia l’uniforme dels seus vigilants de seguretat

Text i Fotos : Ferrocarrils de la Generalitat(FGC)

  • Els vigilants de les línies metropolitanes, la línia Lleida-la Pobla, l’explotació de Montserrat i les dependències operatives de Ferrocarrils de la Generalitat vestiran un uniforme únic
  • El nou equipament incorpora un innovador sistema de geolocalització per millorar la capacitat de reacció i la protecció dels vigilants

 

seguretat-fgcEls vigilants de seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) vesteixen des d’aquest dilluns un nou uniforme. Aquest canvi permet unificar i homogeneïtzar la vestimenta de tots els guàrdies que treballen a la xarxa de Ferrocarrils, independentment de l’empresa contractada, i modernitzar i millorar els teixits de les peces de roba, buscant la funcionalitat i l’adaptabilitat de les peces a les tasques diàries dels agents.

La nova vestimenta consta d’una gorra, una samarreta amb armilla reflectora integrada, pantaló multi butxaques, cinturó operatiu, botes tàctiques i una bossa tàctica lligada a la cama. El nou equipament incorpora un sistema de geolocalització que, mitjançant la determinació de la posició geogràfica d’un dispositiu mòbil, facilita la gestió operativa i la reacció en les tasques de seguretat, a més de millorar la protecció dels vigilants.
Un millor servei al client

El canvi en els uniformes implica a tots els vigilants de seguretat que realitzen servei a les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia, Lleida-la Pobla, a l’explotació de Montserrat i a les dependències operatives de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (oficines corporatives, Centre Operatiu de Rubí i els tallers de Martorell).

Aquest canvi forma part del conjunt d’accions del Nou Model de Seguretat aplicat a FGC des de l’any 2015, un model que vol millorar la capacitat de resposta dels vigilants, obtenir una major resolució d’incidències, reduir els actes incívics i assolir una millor atenció al client en incidències de seguretat.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada