Castellbell i el Vilar tanca una setmana d’activitats per la «Gent gran»


Text i Fotos : Pere Sánchez

pernilada-popularCastellbell i el Vilar,va tancar aquest divendres 23 de setembre els actes dedicats a la gent gran que ha organitzat el Casal del pensionista als seus associats.

Els actes han consistit en una caminada popular (una curta i una altra llarga) pel voltans del poble i, tot seguit, un esmorzar per agafar forces; també es va fer una projecció d’una pel·licula còmica que va fer molt riure als assistents que van tenir el goig de disposar gratuïtament de crispetes (naturals, res de microones, que per cert, estaven boníssimes) i refresc. Finalment un berenar popular amb pà amb tomàquet i pernil i un bon vi .

L’ajuntament fa la tradicional festa de la vellesa.

brindis-ajuntament-casal
Foto: AJ Castellbell i el Vilar

Dissabte passat 17 de setembre i com és costum cada any, al poliesportiu, es va celebrar el sopar de la «tradicional festa de la vellesa», acte que organitza l’ajuntament de Castellbell i el Vilar; hi va haver un discurs de l’alcaldessa, Montserrat Badia, i del Regidor Ferran Valdés, que van destacar

“El paper imprescindible de la gent gran, tant pel testimoni i avenços que hem aconseguit en la societat contemporània, com pel sosteniment actual de moltes famílies. Encara són necessaris i per això el nostre reconeixement i agraïment”.

En un sopar que hi van assistir unes 300 persones, l’ajuntament va obsequiar un detall als avis que estaven inscrits.

Diumenge al matí i a la plaça Barcelona, es va fer la trobada de puntaires. El temps va acompanyar on hi van haver forces colles vingudes de diversos punts del territori i, que a més de mostrar les seves arts dels punts de coixí, van poder gaudir d’un bon esmorzar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.