L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet trasllada a la Generalitat la voluntat d’accelerar les obres del vial d’accés a la C-55

Text i Fotos : Aj Sant Vicenç de Castellet

 

visita-meritxell-borras-sant-vicenc-de-castellet

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha traslladat a la Generalitat de Catalunya la necessitat d’accelerar l’inici de les obres pendents del nou vial d’accés a la C-55 en direcció sud. El projecte està pendent de superar els darrers tràmits administratius per avançar en la tramitació. La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs, va visitar aquest divendres a la tarda l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Borràs va estar a l’Ajuntament per conèixer els principals projectes amb què treballa l’equip de Govern i tot seguit es va desplaçar a l’Espai Ateneu. La consellera ha fet un recorregut per la Biblioteca i ha acabat la visita a l’Auditori Maria Carme Grauvilardell. Més enllà d’aquesta obra pendent, que assumiran a parts iguals Generalitat i Ajuntament, l’alcalde santvicentí Joan Torres també va presentat a Borràs el Pla d’Inclusió Social amb què treballa l’Ajuntament i l’auditoria urbanística als polígons d’activitat econòmica, una eina bàsica per poder atreure noves inversions.

Enllaç fonamental

L’obra del vial d’accés sud a la C-55 és de vital importància per a Sant Vicenç de Castellet. En l’actualitat, els vehicles que surten del polígon Les Vives han de travessar el barri de la Farinera per accedir a la C-55 en sentit Barcelona. Un recorregut forçat que també han de fer la resta de vehicles que surten pel pont de Sant Vicenç de Castellet i s’incorporen a la carretera en sentit Barcelona.

Visita institucional

La consellera va estar acompanyada per la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, el secretari d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer, la directora territorial de Governació a la Catalunya Central, Ivet Castaño, la diputada santvicentina al Parlament de Catalunya, Adriana Delgado, i una àmplia representació dels regidors de l’equip de Govern.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada