Castellbell i el Vilar programa dos cursos de formació en matèria de voluntariat

Text: AJ Castellbell i el Vilar

  • S’abordarà la iniciació al voluntariat i les obligacions legals i documentals bàsiques de les associacions i responsabilitats dels membres de les juntes directives

 

L’Ajuntament de Castellbell accentua la seva aposta per la formació i aquesta tardor programa dos cursos que giren al voltant del voluntariat. El consistori compta amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés i de la Fundació Catalana de l’Esplai. El primer curs d’iniciació al voluntariat farà una aproximació a tot aquest món, amb el suport de la Fundació Pere Tarrés. L’oferta es completa amb el curs Obligacions legals i documentals bàsiques de les associacions i responsabilitat dels membres de les juntes directives que serà impartit per la Fundació Catalana de l’Esplai.

 

Inscripcions i preus.

Tota la documentació es pot consultar a la pàgina web municipal i s’haurà de presentar a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. El curs d’iniciació al voluntariat es farà els dissabtes 8, 15 i 22 d’octubre de 9 a 1 i té un preu de 6 euros. El segon curs d’obligacions legals i documentals bàsiques de les associacions es farà els dissabtes 12, 19 i 26 de novembre de 10 a 1 amb un cost de 12 euros.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada