Castellbell i el Vilar programa dos cursos de formació en matèria de voluntariat


Text: AJ Castellbell i el Vilar

  • S’abordarà la iniciació al voluntariat i les obligacions legals i documentals bàsiques de les associacions i responsabilitats dels membres de les juntes directives

 

L’Ajuntament de Castellbell accentua la seva aposta per la formació i aquesta tardor programa dos cursos que giren al voltant del voluntariat. El consistori compta amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés i de la Fundació Catalana de l’Esplai. El primer curs d’iniciació al voluntariat farà una aproximació a tot aquest món, amb el suport de la Fundació Pere Tarrés. L’oferta es completa amb el curs Obligacions legals i documentals bàsiques de les associacions i responsabilitat dels membres de les juntes directives que serà impartit per la Fundació Catalana de l’Esplai.

 

Inscripcions i preus.

Tota la documentació es pot consultar a la pàgina web municipal i s’haurà de presentar a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. El curs d’iniciació al voluntariat es farà els dissabtes 8, 15 i 22 d’octubre de 9 a 1 i té un preu de 6 euros. El segon curs d’obligacions legals i documentals bàsiques de les associacions es farà els dissabtes 12, 19 i 26 de novembre de 10 a 1 amb un cost de 12 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.