L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar substitueix el clavegueram del carrer Riera a la Bauma


Text i Foto Aj Castellbell i el Vilar

  • El consistori canvia la canonada feta malbé i en paral·lel elimina un punt d’abocament de residus al Llobregat

 

foto_clavegueram carrer Riera.jpgDurant les darreres setmanes l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha dut a terme diferents accions de millora pel que fa a la xarxa de clavegueram del municipi amb un pressupost superior als 9.000 euros. El consistori ha arranjat el tram de la xarxa de clavegueram del carrer Riera, que havia quedat malmès. Els tècnics han substituït l’antiga canonada per una de nova amb un nou formigonat per evitar els desperfectes durant els episodis de riuades. En paral·lel, seguint el Pla Director s’ha refet la connexió d’una canonada que fins a l’actualitat abocava els residus al Llobregat i s’ha connectat a la xarxa de clavegueram que va a parar a l’Estació Depuradora.

 

Neteja de l’entorn

Les actuacions de millora en tot aquest entorn de la Bauma s’han completat amb la neteja de la riera de Marà. Darrerament havia quedat molt malmesa i acumulava brutícia i canyissar que dificultaven el desguàs natural al riu Llobregat. Ara, la riera i tot el seu entorn presenten un aspecte millorat.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s