L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar substitueix el clavegueram del carrer Riera a la Bauma


Text i Foto Aj Castellbell i el Vilar

  • El consistori canvia la canonada feta malbé i en paral·lel elimina un punt d’abocament de residus al Llobregat

 

foto_clavegueram carrer Riera.jpgDurant les darreres setmanes l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha dut a terme diferents accions de millora pel que fa a la xarxa de clavegueram del municipi amb un pressupost superior als 9.000 euros. El consistori ha arranjat el tram de la xarxa de clavegueram del carrer Riera, que havia quedat malmès. Els tècnics han substituït l’antiga canonada per una de nova amb un nou formigonat per evitar els desperfectes durant els episodis de riuades. En paral·lel, seguint el Pla Director s’ha refet la connexió d’una canonada que fins a l’actualitat abocava els residus al Llobregat i s’ha connectat a la xarxa de clavegueram que va a parar a l’Estació Depuradora.

 

Neteja de l’entorn

Les actuacions de millora en tot aquest entorn de la Bauma s’han completat amb la neteja de la riera de Marà. Darrerament havia quedat molt malmesa i acumulava brutícia i canyissar que dificultaven el desguàs natural al riu Llobregat. Ara, la riera i tot el seu entorn presenten un aspecte millorat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.