Castellbell i el Vilar serà el primer municipi català amb un circuit urbà de salut senyalitzat amb calories


Text : Ajuntament de Castellbell i el Vilar/foto Walking is Good

  • El projecte ‘Walking is good’ fomenta l’activitat física tranquil·la i proposarà un recorregut urbà de 10 quilòmetres
  • L’itinerari s’estrenarà al març amb una marató solidària en què es podran transformar les calories cremades en aportacions benèfiques
walking-is-good
L’ alcaldessa de Castellbell i el Vilar i el publicista Javi del Rio signant el conveni del projecte Walking is Good

Castellbell i el Vilar es convertirà en el primer municipi català que disposarà amb un circuit urbà de 10 quilòmetres que permetrà calcular les distàncies a partir les calories cremades mentre es completa. La iniciativa, que forma part del projecte Walking is good (caminar és bo), s’ha implantat amb èxit a Valladolid i a Catalunya s’estrenarà al territori. L’Ajuntament senyalitzarà un circuit per promoure l’activitat física, amb diferents nivells, per afavorir que tothom pugui completar-lo. A partir d’uns panells informatius se senyalitzaran les calories cremades a través de les distàncies completades. Amb aquest projecte, Castellbell i el Vilar dóna resposta a l’alt nombre de veïns i veïnes que surten a caminar diàriament i fa una nova aposta per promoure la mobilitat a peu.

Marató solidària

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar té la intenció de programar una marató solidària el proper mes de març, coincidint amb l’estrena del circuit, en què les persones participants podran intercanviar les calories cremades per donacions per ajudar a lluitar contra el càncer infantil. En paral·lel, es preveu desenvolupar una aplicació per a les persones que completin el circuit, amb descomptes i avantatges als comerços del municipi. L’Ajuntament ha signat un conveni amb la fundació Walking is good per a la implantació d’aquest moviment, impulsat pel publicista Javi del Río, que vol estendre a ciutats de tot el món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.