Les visites escolars animen l’exposició itinerant «El bosc de Contes a Castellbell i el Vilar»


Text:Laura Novo/Fotos Pere Sánchez

el-bosc-dels-contes_1

Al llarg d’aquesta setmana, els escolars dels centres educatius de Castellbell i el Vilar, han visitat l’exposició itinerant «El bosc dels Contes», que promou el consell comarcal del Bages, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, també ha estat oberta al públic el dimarts i el dijous a la tarda i que es va cloure aquest divendres 21.

Aquesta exposició itinerant, que es va inaugurar el passat dijous 13 d’octubre, s’ha tractat d’una temàtica totalment trencadora e innovadora que pretén explicar als assistents, combatre aquells estereotips de gènere.

el-bosc-dels-contes_2

Es tracta doncs d’un conte en la que personatges coneguts intercanvien situacions que fan reflexionar a l’espectador que una princesa pot jugar a futbol, un cavaller cosint-se la seva capa, o fins i tot els 7 nans fent la bugada, tot això envoltats d’uns arbres i una font.

A cada cicle escolar s’han explicat contes i també entrega de material, els de cicles mitjans i superiors han visionat una pel·lícula, en el cas del primer amb un conte de la ventafocs, completament diferent del que estem acostumats i en el cas del superior, una de dibuixos on una nena aristòcrata russa busca el rastre del seu avi al Pol Nord.

el-bosc-dels-contes_3el-bosc-dels-contes_4

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.