Tres alumnes de l’Escola Montserrat(Sant Vicenç de Castellet) faran Formació Professional dual a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar el curs vinent

Text i Foto: Aj Castellbell i el Vilar

 

signatura-acord-ajuntament_col%c2%b7legui-montserrat

  • El conveni entre el centre i el consistori permetrà a dos alumnes del cicle d’Educació infantil i a un alumne del cicle d’Administració i finances fer 900 hores de pràctiques remunerades

 

L’Escola Montserrat( Sant Vicenç de Castellet) i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar han signat un conveni a través del qual tres estudiants del centre faran Formació Professional dual al consistori. A partir del curs vinent, dos alumnes del cicle d’Educació infantil i un alumne del cicle d’Administració i finances faran 900 hores de pràctiques remunerades. El conveni ha estat signat pel director de l’Escola Montserrat, Dani Mauriz, i l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montse Badia.

 

FP dual

La Formació Professional dual es realitza el segon curs dels cicles formatius de l’Escola Montserrat i s’ofereix com a incentiu als estudiants que tenen major iniciativa. Els alumnes tindran una retribució d’uns 350 euros mensuals per les seves pràctiques a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. En els cas dels dos alumnes del cicle d’Educació infantil faran l’estada a la llar d’infants municipal, mentre que l’alumne del cicle d’Administració i finances desenvoluparà les pràctiques a l’àrea administrativa del consistori.

 

Cicles formatius

En l’actualitat, l’Escola Montserrat programa, des de Sant Vicenç de Castellet en format dual, els cicles formatius d’Educació infantil, Administració i finances, Publicitat i Màrqueting i Comerç internacional. La intenció del centre és comptar amb una quinzena de convenis per a cadascun dels cicles. D’aquesta manera, els alumnes amb major iniciativa tenen com a incentiu complementar les hores lectives a classe amb unes pràctiques remunerades a l’empresa durant el segon curs.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada