Cinc persones ferides en un accident a la C-58 a la Bauma( Castellbell i el Vilar)


Foto:Bombers Gencat

accident-la-bauma-oct-2016

Cinc persones han resultat ferides, quatre de caràcter greu i una menys greu, en un accident frontal entre dos cotxes a la C-58, en el punt quilomètric 37, en terme de Castellbell i el Vilar, vora el túnel de la Bauma, el succés ha ocorregut segons els Bombers, aquest diumenge a 2/4 de 3 del migdia.

Entre els cinc ferits de caràcter greu s’hi troben dues nenes. Una de 3 anys que hi anava al cotxe que conduïa un home de 67 anys i una dona de 41 anys. Al altre cotxe implicat hi anava una dona de 35 anys que ha resultat ferida menys greu i un altre nena de 7 anys .

La menor de 7 anys i l’home de 67 anys han estat traslladats a l’hospital en helicòpter, la primera a la Vall d’Hebron i el segon al Taulí de Sabadell. Els altres dos ferits greus han estat traslladats en ambulància, per carretera, la nena de 3 anys, també al Taulí, i la dona de 41, a la Mútua de Terrassa. La ferida menys greu ha estat traslladada per carretera fins a la Vall d’Hebron.

En conseqüència de l’accident, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa, que ha provocat cues fins a 3 km en sentit Manresa i 1 km en sentit Terrassa. A diferència de fa una setmana aquest cop sí que s’han aixecat barreres a l’Autopista C-16, A les 4 de la tarda s’ha restablert el transit.

Fins a l’accident s’hi han desplaçat unitats de Mossos d’Esquadra, dels Bombers i del SEM.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.