Castellbell i el Vilar​ ​ farà un curs d’ autoprotecció i suport vital basic i DEA​.​

El proper 28 de novembre, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, amb la col·laboració de l’Àrea de Salut Pública de la Diputació de Barcelona,ha organitzat un taller de 4 hores d’autoprotecció, suport vital bàsic i DEA

curs-deaAquest curs té per objectiu transmetre coneixements bàsics que poden contribuir a minimitzar els perills davant situacions d’emergència, augmentar la seguretat de les persones i prevenir al màxim situacions d’emergència que tots i totes podem trobar-nos en la vida quotidiana.

Aquest taller és molt recomanable per a tothom, però molt especialment a aquelles persones que acostumeu a organitzar actes on hi participa la ciutadania, sigui des del món associatiu o des de l’àmbit privat.

Per a fer la vostra inscripció us podeu adreçar-vos presencialment, per telèfon o e-mail a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar

Ajuntament de Castellbell i el Vilar – 93 834 03 50 – casasbs@diba.cat (De dilluns a divendres de les 9 h. a les 14 h. i dilluns de 15,30 h. a 18,30 h.)
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada