L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar manté congelades les ordenances fiscals del 2017

Text: Aj de Castellbell i el Vilar

 

  • · El consistori augmenta la bonificació del carnet de temporada de les piscines municipals per als residents

    L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat les ordenances fiscals per a l’any 2017 en què es congelaran les taxes i els principals impostos. El ple de l’Ajuntament ha donat llum verda a la proposta de l’equip de Govern amb els sis vots favorables del PSC, l’abstenció dels dos regidors de Convergència i el vot en contra dels dos regidors d’Esquerra. La novetat més destacada és l’augment de la bonificació del carnet de temporada per a les piscines municipals que passa del 25 al 50% adreçat als residents de Castellbell i el Vilar que deixa sense efectes l’augment de preus per a l’ús de les piscines. El preu de les entrades d’un sol dia es dobla aquest any per cobrir les contribucions per a les obres de remodelació de l’equipament que començaran a principis d’any. En paral·lel, l’Ajuntament augmenta les bonificacions per a les persones amb disminucions físiques o psíquiques.

    Congelació de les taxes

    El consistori vol mantenir a la baixa la pressió fiscal entre els veïns i veïnes i manté els preus actuals per als principals impostos (Impost de Béns i Immobles, Impost d’Activitats Econòmiques i Impost de Vehicles de Tracció Mecànica)

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada