La delegada del govern de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central, Laura Vilagrà fa una visita institucional a l’ Ajuntament de Castellbell i el Vilar


Text i Foto:Ajuntament de Castellbell i el Vilar

  • L’alcaldessa Montserrat Badia ha traslladat a Laura Vilagrà els principals projectes amb què treballa el municipi

foto_visita Laura Vilagrà.jpg

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha rebut aquest matí la visita de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà. La trobada ha reunit l’alcaldessa Montserrat Badia amb la màxima representant del Govern al territori. Badia ha traslladat a Vilagrà els principals projectes amb què treballa l’Ajuntament i quines són les necessitats del municipi. L’alcaldessa de Castellbell i el Vilar ha exposat la iniciativa per implementar un nou model educatiu de municipi, les possibilitats que ofereix el Montserratí i el projecte cultural que unirà l’Ajuntament, el Casino Borràs i la Biblioteca. En paral·lel, s’ha tractat la problemàtica del trànsit a la C-55 i Vilagrà s’ha interessat pels deutes que la Generalitat manté amb l’Ajuntament.

 

Signatura del llibre d’honor

La visita de la delegada del Govern a la Catalunya Central ha acabat amb la signatura del llibre d’honor de l’Ajuntament. Montserrat Badia ha volgut agrair la presència de Vilagrà al municipi.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s