La Guàrdia municipal de Castellbell i el Vilar sancionarà als vehicles aparcats a la plaça Barcelona.

Text i Fotos: Pere Sánchez.

Prohibit aparcar plça Barcelona_1.jpg

Aquesta mateixa setmana, s’hi han col·locat senyalització de Prohibit aparcar per la plaça Barcelona (Castellbell i el Vilar). De moment, els agents informen els conductors, que és una mesura informativa i que passat aquest període, procediran a sancionar qualsevol vehicle que hagi comès una infracció. Aquesta mesura ja va aplicant a les vies urbanes del municipi i des d’aquest estiu a l’entrada de la fàbrica del Borràs.

Prohibit aparcar plça Barcelona_2.jpg

A l’espera dels nous espais d’estacionament, al Borràs.

En el darrer ple municipal, PDECAT, li van preguntar a l’Alcaldessa, Montserrat Badia, quan estaran enllestits els estacionaments del Borràs. La resposta de la batllessa va ser que fins que el consistori no tinguin els plànols aprovats, no es faran segurament fins a 2017.

Amb la prohibició d’aparcar a la plaça Barcelona, dificultarà encara més per als conductors trobar un espai lliure per a poder estacionar el seu vehicle.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada