Els alumnes del SES Bages sud (Castellbell i el Vilar) commemoren el dia internacional contra la violència envers les dones.

Text i Fotos: Aj de Castellbell i el Vilar

sabartes-vermelles_2
La Secció d’Institut Bages Sud de Castellbell i el Vilar ha commemorat el 25 de novembre, Dia internacional contra la violència envers les dones, amb la participació de tot l’alumnat i professorat del Centre educatiu. Durant aquestes setmanes els i les alumnes han fet activitats relacionades amb la prevenció de la violència de gènere, i han participat en el concurs de manifestos. Avui s’han penjat les sabates vermelles a la tanca de l’institut com a acte de rebuig a la violència masclista. A la tarda, a la Plaça Barcelona, hi ha hagut un taller de pintar sabates velles, acte de rebuig a les víctimes de violència de genere i el manifest fet pels mateixos alumnes de l’institut.

L’ajuntament de Castellbell i el Vilar ha agraït la implicació i la participació de la Secció d’Institut Bages Sud.

Sabartes Vermelles_3.jpg

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada