Navarcles i Artés tindran curs de monitor i director de lleure aquest Nadal


lleure-dos-mil_1

Text i Fotos: Lleure dosmil

Ser monitor de lleure educatiu, organitzar activitats amb nens i nenes, esports o menjador, Casals d’estiu, són una bona opció per trobar feina per als joves. Però, per ser professional en aquest àmbit és necessari el carnet de monitor de lleure. Es tracta doncs d’un sector molt atractiu per als joves, ja que és una feina divertida, amb horaris flexibles i habitualment temporal. El curs l’organitza Lleure Dosmil, una empresa de lleure amb oficina a Navarcles però que treballa a diferents cases de colònies repartides per tota Catalunya.

 

LLeure dos mil_2.jpgLes classes són impartides per l’escola EFA i la mateixa empresa organitzadora. Per a Lleure Dosmil és molt important formar els seus propis treballadors/és, per aquesta raó des de fa 9 anys, organitzen els seus cursos de monitor de lleure. Es tracta d’un curs presencial de 150 hores durant les dates de Nadal. Es farà a dos llocs al mateix temps a Navarcles i a Artés. Un cop aprovat aquest curs rebs el carnet i diploma oficial de la Direcció General de Joventut. El preu és de 245 € i per a més informació i/o inscripcions es poden realitzar a: formacio@lleuredosmil.com o bé trucant al 938787587. Si vols treballar aquest estiu de monitor/a ara és el teu moment de formar-te i treu-te’t la titulació necessària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.