Navarcles i Artés tindran curs de monitor i director de lleure aquest Nadal


lleure-dos-mil_1

Text i Fotos: Lleure dosmil

Ser monitor de lleure educatiu, organitzar activitats amb nens i nenes, esports o menjador, Casals d’estiu, són una bona opció per trobar feina per als joves. Però, per ser professional en aquest àmbit és necessari el carnet de monitor de lleure. Es tracta doncs d’un sector molt atractiu per als joves, ja que és una feina divertida, amb horaris flexibles i habitualment temporal. El curs l’organitza Lleure Dosmil, una empresa de lleure amb oficina a Navarcles però que treballa a diferents cases de colònies repartides per tota Catalunya.

 

LLeure dos mil_2.jpgLes classes són impartides per l’escola EFA i la mateixa empresa organitzadora. Per a Lleure Dosmil és molt important formar els seus propis treballadors/és, per aquesta raó des de fa 9 anys, organitzen els seus cursos de monitor de lleure. Es tracta d’un curs presencial de 150 hores durant les dates de Nadal. Es farà a dos llocs al mateix temps a Navarcles i a Artés. Un cop aprovat aquest curs rebs el carnet i diploma oficial de la Direcció General de Joventut. El preu és de 245 € i per a més informació i/o inscripcions es poden realitzar a: formacio@lleuredosmil.com o bé trucant al 938787587. Si vols treballar aquest estiu de monitor/a ara és el teu moment de formar-te i treu-te’t la titulació necessària.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s