La IX Reunió de Columna d’Althaia(Manresa) es consolida com a punt de trobada d’especialistes d’àmbit estatal


Text i Foto: Althaia

Uns 140 especialistes d’arreu de l’Estat espanyol es van reunir dijous i divendres de la setmana passada a Món Sant Benet
• El tractament multidisciplinar del dolor crònic de causa vertebral i la reparació dels fracassos en cirurgia vertebral van ser els temes de les jornades

reunio_columna

Uns 140 especialistes d’arreu de l’Estat espanyol van participar en la IX Reunió de Columna, que es va celebrar dijous i divendres de la setmana passada a Món Sant Benet. La jornada, organitzada per la Unitat de Columna del Departament de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) de la Fundació Althaia amb la col·laboració del Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, s’ha consolidat com a punt de trobada d’especialistes d’àmbit estatal per analitzar i debatre les millors formes d’abordar patologies associades a la columna vertebral.

El tractament multidisciplinar del dolor crònic de causa vertebral i la reparació dels fracassos en cirurgia vertebral van ser els temes centrals de la reunió. Durant els dos dies es van celebrar quatre taules rodones, en les quals 26 ponents de diferents centres espanyols van tractar els dos temes plantejats.
La IX Reunió de Columna compta amb la col·laboració del Servei Català de la Salut, el Col·legi de Metges de Barcelona, la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, la Sociedad Española de Cirurgia Ortopèdica y Traumatologia, la Sociedad Española de Neurocirurgía, la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física i la Sociedad para el Estudio de las Enfermedades del Raquis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.