Castellbell i el Vilar encén el Nadal dimecres amb una festa a la plaça Lluís Company

Text: Aj de Castellbell
Foto: Pere Sànchez

LLums de nadal2016_1.jpg

L’encesa de llums estarà acompanyada per actuacions musicals, teatre, nadales, una demostració de patinatge artístic i un tast de torrons

Castellbell i el Vilar encén el Nadal el proper dimecres 7 de desembre. Per segon any consecutiu, l’Ajuntament organitza una festa de benvinguda de les festes en què s’estrenaran les llums de Nadal, des de la plaça Lluís Companys. A partir de dos quarts de 8 del vespre, es donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal. L’encesa de llums es completarà amb les actuacions de la solista Núria Masip i la coreògrafa Marga Llovet, les patinadores del Club Patí de Manresa i la companyia de teatre musical de joves de Sant Joan de Vilatorrada Anem de Canto.També actuaran els nens i nenes de l’Associació Musical Castellet-Coral Nou Horitzó amb un repertori de nadales.

Punt i final dolç

El punt i final de l’encesa del Nadal comptarà amb la col·laboració del xocolater Enric Rovira,que oferirà un tast de torró.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada