Brillantina captiva a un públic nostàlgic a Castellbell i el Vilar.


Text i Fotos: Pere Sánchez

brillantina_1

Aquest diumenge 4 de novembre a la tarda i al Casino Borràs (Castellbell i el Vilar). El grup de teatre musical “Anem de canto” de Sant Joan de Vilatorrada, va portar en escena l’obra “Brillantina”, la versió espanyola de la mítica pel·lícula dels anys 70 Grease, que en el seu moment el van interpretar John Travolta i Olívia Newton John.

Aquest musical, que va durar les dues hores clavades, amb una pausa de més de 15 minuts (els actors s’havien de canviar de vestuari), el públic assistent va gaudir d’allò més bé amb una tarda plena de nostàlgia. I és que l’obra en si, reprodueix fil per randa totes les cançons de la coneguda pel·lícula, en aquest cas, versionada en castellà.

brillantina_2

A més, aquest grup musical va cantar les cançons en directe i van demostrar tenir molt bones veus i també una coreografia impecable que el públic va poder aplaudir durant tota l’obra.

Aquests joves intèrprets van saber guanyar al públic castellvilarenc que amb la seva nostàlgia, per uns moments, van recordar la seva joventut.Grease (Brillantina en espanyol), es va estrenar primer als teatres, a mitjan segle XX, i uns anys més tard seria portada al cinema, amb un èxit sense precedents i que avui dia encara perdura.

El musical està ambientat en un institut nord-americà dels anys 50 (SegleXX), i explica la història d’amor entre dos joves, amb uns estrats socials molt diferents. La Sandy és una estudiant de bona família i en canvi en Danny és un trinxeraire rocker apassionat del món del motor i que van amb les seves colles.

brillantina_3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.